Ons Anton Pieck Festival in Emmastraat Velp

29 aug 2022, 9:02 Nieuws
ons anton pieck festival 2022 1
VELP – Zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 was er voor het eerst “Ons Anton Pieck Festival“ in de Emmastraat in Velp georganiseerd. Dit naast het Dickens Festival dat tussen Sinterklaas en Kerstmis plaats vindt.
Zaterdag en zondag waren er diverse kramen met nostalgische en oudhollandse lekkernijen, maar ook ambachtslieden toonden hun werk of verkochten producten zoals eigen gemaakte jam, kaas, mosterd, beschilderde borden, schalen, kopjes, diverse sieraden maar ook werd er kleding uit vervlogen tijden verkocht..
Putvisser Ale Hartgers was voor het laatst te bewonderen, hij had een kom vol goudvissen gevangen, deze gaat hij later omsmelten, van de “goud“-opbrengst gaat hij met pensioen. Orgeldraaier Tigo zorgde voor een muzikale noot in de Emmastraat. De markt was op beide dagen van 11.00 tot 18.00 uur te bezoeken.
Voor meer informatie kijk op: onsantoonpieckfestival.nl .

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.