Wilspa Spankeren 2022

29 aug 2022, 10:34 Nieuws
wilspa spankeren 2022 1
Spankeren – Zaterdag 27 augustus was er weer de Wilspamarkt in de Dorpsweg en rond het Kerkplantsoen in Spankeren. Na twee jaar afwezigheid vanwege corona, werd de markt als vanouds weer druk bezocht.
Voordat de markt officieel om 09.00 uur opende struinden al veel koopjesjagers langs de kramen om zo hun slag te kunnen slaan. Naast de kramen was er nog van alles te doen. Muziekvereniging Wilhelmina gaf een optreden op het Kerkplantsoen. Er was weer een grote tent voor een hapje of drankje, een ijscowagen voor de jeugd, een zweefmolen en er waren circusactiviteiten.
In de avond liet DJ en zanger Bennie Wagenaar van zich horen op het Kerkplantsoen en de Band Jetset Live bestaande uit een zanger, zangeres en 4 muzikanten gaf een optreden. De avond werd om middernacht afgesloten.
De organisatie kan terugkijken op een geslaagde dag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.