Open Atelier bij Gelderse Schilderschool TerpenTijn groot succes

21 okt , 17:45 Nieuws
open atelier bij gelderse schilderschool terpentijn groot succes 20 10 2024 1
rheden.nieuws.nl
VELP – Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober opende de Gelderse Schilderschool TerpenTijn haar deuren voor de jaarlijkse Open Atelier dagen. Bezoekers waren van harte welkom aan de Oranjestraat 36d om een kijkje te nemen bij de expositie van werken van cursisten.
Tijdens het Open Atelier presenteerden de cursisten, variërend van beginners tot gevorderde amateurkunstenaars, trots hun werken. De gevarieerde expositie liet zien hoe zij zich creatief hebben uitgedrukt in verschillende stijlen en technieken. Veel van de cursisten stonden klaar om uitleg te geven over hun werk, het idee erachter en hun creatieve proces. Zij deelden hun passie voor het schilderen en vertelden over het plezier dat zij beleven aan het telkens weer laten ontstaan van een nieuwe kunstvorm.
Gedurende het evenement waren zowel de docenten als bestuursleden en cursisten aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de verschillende technieken, materialen en de manier van lesgeven bij TerpenTijn. Dit was de perfecte gelegenheid voor bezoekers om meer te leren over schilderen als hobby en misschien zelfs geïnspireerd te raken om zelf de penseel op te pakken.
Op dit moment telt de Gelderse Schilderschool TerpenTijn 68 cursisten, maar er is nog ruimte voor nieuwe leden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.terpentijn.info.
De expositie, die op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur geopend was, trok veel geïnteresseerden.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.