Open avond van de Vrijmetselaarsloge ‘Het Gulden Vlies’

25 mrt 2023, 16:43 Nieuws
tempel
VELP - Bewust omgaan met ‘de grote vragen’, even tijd voor jezelf nemen. Het gevoel dat de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling groter is dan de huidige omgeving toelaat? Heeft u daar wel eens behoefte aan? Vrijmetselaren bieden er de leden een veilige omgeving voor.
Ze willen u dit graag laten zien en daarom nodigen zij u uit.
’Een Vrij man in broederschap verbonden?'
Donderdag 13 april 2023 vanaf 19.30 zijn alle belangstellenden welkom in de Vrijmetselaarsloge ‘Het Gulden Vlies’ in Velp aan de Arnhemsestraatweg 360, ingang pal naast de A12 snelweg.
Tijdens deze avond krijgen belangstellenden de gelegenheid om kennis te maken met de Vrijmetselarij en in gesprek te gaan met de aanwezige vrijmetselaren.
Het programma van 20.00 tot ca. 22.00 duurt. Een van de aanwezige vrijmetselaren zal een voordracht houden waarover van gedachten gewisseld kan worden op de manier zoals deze binnen de Vrijmetselarij gehanteerd wordt.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.