Paaseieren zoeken in de Dierense Speeltuin voor de kleinste leden

25 mrt 2023, 18:14 Nieuws
paaseieren cc by scott1346 fotercom
DIEREN - Op 7 april 2023 (Goede vrijdag) is er weer paaseieren zoeken voor de jonge leden t/m 9 jaar van de Dierense Speeltuin.
Voor de leden uit de regio;zorg er voor dat u de nieuwe pasjes bij u heeft. Leden buiten de regio kunnen de pasjes inleveren met foto voor de nieuwe pasjes van 2023/2024.

Dit jaar zijn er helaas voor de ouders strengere regels

Zij maken een vak voor kinderen t/m 3 jaar. In dat vak mag één ouder met het kind mee, maar het kind zoekt en raapt. De ouders geven alleen advies. De rest van de tuin is voor de kinderen van 4 t/m 9 jaar, maar zonder ouders. Alleen kinderen met een beperking mogen uiteraard 1 begeleider meenemen om te helpen bij het zoeken. Alle andere blijven op het terras.
Helaas waren er ook vorig jaar ouders met grote tassen, dat is nergens voor nodig. Zij vragen dan ook dringend om die thuis te laten. Advies, maak met de kinderen een leuk paasmandje waar een paar eieren in passen of koop een klein paasmandje bij een lokale winkel.
De Dierense Speeltuin heeft dit jaar de aanschaf in eieren dan ook met 50% verminderd, daar er sommigen eerder met wel 60 eieren naar huis vertrokken en er kinderen bij waren met slechts 2 eieren. Dat willen ze dit jaar voorkomen. De vrijwilligers zullen dit ook heel goed in de gaten gaan houden en hebben dan ook zelf geen paaseieren meer mee in de tuin.

Alleen de paashaas heeft een mand met eieren bij zich

Heeft uw kind een allergie, meldt dit dan s.v.p. via: [email protected]. Zij zorgen er dan voor dat ze als ze de eieren inleveren een apart zakje met lekkers krijgen. Ook liggen er in de tuin eitjes verstopt met een nummer. Heb je er één gevonden? Dan is er een leuk prijsje voor jou. Voor ieder kind is er bij het weggaan nog iets lekkers.Er gaat dus geen enkel kind zonder iets naar huis.
Het paaseitjes zoeken is op 7 april 2023 van 18.30 uur tot 19.30 uur.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.