Open dag in de Dorpstuin Rheden trekt bezoekers

09 sep , 13:46 Nieuws
open dag in de dorpstuin rheden trekt bezoekers 07 09 2024 1
RHEDEN - Zaterdagmiddag 7 september was iedereen van harte welkom in de Dorpstuin aan de Zwarteweg in Rheden. Bezoekers werden ontvangen door de enthousiaste vrijwilligers van de tuin, die klaarstonden om hen rond te leiden en kennis te laten maken met de natuur in hun buurt.
De vrijwilligers verwelkomden de gasten met thee en fruit, vers geplukt uit eigen tuin. Daarnaast werden er heerlijke, zelfgebakken taarten aangeboden, gemaakt van appels en pruimen uit de openbare boomgaard op de zuidflank. Voor de liefhebbers waren er ook gratis stekjes beschikbaar van bijenplanten en aardbeienplantjes, die gretig aftrek vonden bij de bezoekers.
Bezoekers konden op hun gemak door de tuin wandelen en de verscheidenheid aan planten bewonderen. Hoewel de kleurrijke bloei van de meeste planten al op zijn eind liep, viel er nog genoeg te genieten in de groene oase aan de Zwarteweg.
De vrijwilligers van de Dorpstuin werken elke zaterdagochtend en tijdens de zomer ook op woensdagavond in de tuin. Iedereen is dan welkom om langs te komen voor advies en vragen over natuurvriendelijk tuinieren. Voor meer informatie over de tuin en de activiteiten kun je terecht op de website: www.dorpstuin-rheden.nl.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.