Prachtig weer bij Heidewerkdag Rozendaalse Veld 2022

27 feb 2022, 9:43 Nieuws
heidewerkdag 2022 0
rheden.nieuws.nl
GEMEENTE RHEDEN - Het was prachtig maar koud weer bij de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Tientallen vrijwilligers staken de handen uit de mouwen om jonge dennenboompjes uit de heide te verwijderen.
De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden organiseren jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Afgelopen jaar ging deze niet door maar door de versoepeling van de coronamaatregelen kan deze dag dit jaar gelukkig wel weer doorgaan.
Er werd gewerkt op zaterdag 26 februari 2022 van 9.00 tot 12.30 uur. Het startpunt was de laatste parkeerplaats aan het einde van de Kluizenaarsweg in Rozendaal.
Veel mensen genieten van de mooie heidevelden door er te wandelen of te sporten. Om de heidevelden open te houden is het belangrijk jonge boompjes te verwijderen en naar de kant slepen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

heidewerkdag 2022 56
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.