Start studiekring 50-plus in Dorpshuis Rheden

26 feb 2022, 15:40 Nieuws
studiekring wwwstudiekringen50plusnl
RHEDEN - Wilt u als 50-plusser geestelijk actief blijven door kennis en inzichten te delen en uit te wisselen? Wilt u nieuwe mensen ontmoeten? Dan is een studiekring misschien iets voor u.

Wat is een studiekring?

Een studiekring is een vaste groep van 8 tot 12 mensen die één keer in de twee weken bij elkaar komt om zich te verdiepen in allerlei interessante thema’s. De bijeenkomst duurt twee uur en bevat een “rondje actualiteiten”, er wordt een onderwerp ingebracht en er is ruimte voor het delen van inzichten en meningen. Het thema wordt door één van de leden van de studiekring voorbereid en ingebracht. De keuze en de manier van inbrengen van het onderwerp is vrij. Vaak heeft deze betrekking op eigen hobby’s en interesses, of eerder opgedane kennis en ervaring.
Voor wie?
Een studiekring is bedoeld voor de 50-plusser die nieuwsgierig is, gezelligheid zoekt en samen met anderen nieuwe onderwerpen wil ontdekken en zich daarin wil verdiepen. Meedoen in een studiekring is voor veel 50-plussers een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en actief en betrokken te blijven bij wat speelt in de samenleving
Meer informatie en aanmelden:
  • De Studiekring start op 22 maart.
  • Belangstelling? Komt u dan naar de informatiebijeenkomst op: 8 maart om 14 uur in Het Dorpshuis, Meester B. van Leeuwenplein 3, Rheden.
  • U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst via [email protected] Heeft u vooraf nog vragen dan kunt u bellen met Meindert de Jong, 06 53801375
  • Meer informatie over de studiekringen is te vinden op www.studiekringen50plus.nl
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.