Qmusic the Party komt naar Ellecom: griezelen op de dansvloer

13 sep , 7:19 Nieuws
qmusic halloween party
ELLECOM – Maak je klaar voor een angstaanjagend leuke avond! Op 12 oktober strijkt Qmusic the Party neer in Ellecom met een speciaal Halloween-thema. Vier uur lang kun je losgaan op de foutste en meest griezelige hits tijdens dit spectaculaire feest. De DJ’s van Qmusic zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan, terwijl jij je meest enge dansmoves op de dansvloer laat zien.
Verwacht hits die je nog lang zullen achtervolgen, rechtstreeks uit de beruchte hitlijst van Qmusic’s Foute Uur.
Of je nu verkleed bent als Dracula, de heks van de nacht, of een ander monster, deze avond draait om plezier en griezelige gezelligheid. Trek je engste outfit aan en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol foute muziek, enge kostuums en natuurlijk confetti!

Belangrijke informatie:

  • Zaterdag 12 oktober
  • Fletcher Landgoed Hotel Avegoor Ellecom
  • Deuren open: 20:30 uur
  • Party time: 21:00 – 01:00 uur
  • Thema: Halloween
  • Line-up: Twee Qmusic DJ's
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen: Let op, alleen staanplaatsen beschikbaar.
LET OP: De hotelbon voucher voor dit evenement is helaas uitverkocht! Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/qmusic-the-party-in-ellecom/

Scoor je ultieme feestoutfit met korting!

Wil je helemaal in stijl verschijnen op dit griezelige feestje? Bezoek dan www.feestwinkel.nl en kies uit een breed assortiment van feestaccessoires, disco blouses en complete kostuums. Maak je Halloween-avond nog specialer met 15% korting op je bestelling. Gebruik de kortingscode fletchergast bij het afrekenen!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.