Kinderboekenweek 2024: Eigenwijze circusactiviteiten bij de Zoomerij

13 sep , 7:32 Nieuws
voorstelling ik word showman 03 zoomerij dieren
DIEREN – Van 2 tot en met 13 oktober vieren we de Kinderboekenweek met het thema 'Lekker Eigenwijs!'. Deze week staat in het teken van eigenzinnigheid, en de Zoomerij speelt hier op in met een serie leuke en leerzame activiteiten voor kinderen. Tijdens deze Kinderboekenweek worden kinderen aangemoedigd om hun unieke persoonlijkheden te omarmen, door middel van boeken, speurtochten en eigenwijze circusworkshops.

Wat is de Kinderboekenweek?

De Kinderboekenweek is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kinderen, boeken en verhalen centraal staan. Tijdens deze week wordt het plezier in lezen gestimuleerd en worden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals voorleesmiddagen, workshops en theatervoorstellingen. Elk jaar heeft de Kinderboekenweek een ander thema dat kinderen uitdaagt om de wereld van verhalen op een nieuwe manier te ontdekken. Dit jaar staat alles in het teken van eigenwijs zijn en je eigen unieke weg volgen.

Eigenwijze circusworkshops bij de Zoomerij

Bij de Zoomerij kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar deelnemen aan verschillende circusworkshops, waar ze van échte circusartiesten kunnen leren jongleren, acrobatiek beoefenen en zelfs goochelen. Deze activiteiten zijn een geweldige manier om kinderen niet alleen fysiek uit te dagen, maar ook om hun fantasie te prikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.
De Kinderboekenweek wordt afgesloten met een spectaculaire theatervoorstelling vol magie, circusacts en special effects, getiteld ‘Ik word showman!’. Een perfecte afsluiter van deze feestelijke week waarin eigenwijs zijn wordt gevierd.

Programma Kinderboekenweek bij de Zoomerij:

  • Zaterdag 19 oktober: 14:00 – 15:00 uur, de Zoomerij Dieren – Familievoorstelling 'Ik word showman!'
  • Woensdag 23 oktober: 14.30 – 16.00 uur, de Zoomerij Velp – Ontdek het circus (workshop voor kinderen van 6 – 12 jaar)
  • 2 t/m 13 oktober: Speurtocht in de bibliotheek (alle vestigingen), voor kinderen van 4 – 12 jaar

Meer informatie en boekentips

Wil je meer weten over de activiteiten tijdens de Kinderboekenweek, of ben je op zoek naar leuke boekentips die passen bij het thema 'Lekker Eigenwijs!'? Bezoek dan de website van de Zoomerij voor meer informatie en om tickets te reserveren: www.dezoomerij.nl/kinderboekenweek.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.