Jubileumconcert van Lief&Leed Ellecom: 25 jaar zang en gezelligheid

13 sep , 7:40 Nieuws
jubileumconcert liefleed ellecom
ELLECOM – Het zangkoor Lief&Leed uit Ellecom viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Ter ere van dit bijzondere jubileum geeft het koor op zondag 6 oktober om 15.00 uur een feestelijk concert in de dorpskerk van Ellecom, getiteld 'Celebration'.
Tijdens het lustrumconcert zullen naast het koor ook zeven dochters van de koorleden hun opwachting maken met een verrassingsoptreden. Wat zij precies zullen zingen, blijft een mysterie, zelfs voor hun moeders. Het koor staat onder leiding van dirigent Christel Gelderman en wordt op de piano begeleid door Ernst Ernst.
Lief&Leed bestaat uit een groep van ongeveer dertig vrouwen uit Ellecom en de omliggende dorpen. Het koor repeteert wekelijks op woensdagavonden in het dorpshuis van Ellecom. In december 2023 gaf het koor, samen met het Ellecomse mannenkoor Rolling Home, een volledig uitverkocht concert. De verwachting is dat ook dit jubileumconcert een groot publiek zal trekken, dus op tijd reserveren is aanbevolen.

Reserveren en praktische informatie

Wil je het lustrumconcert van Lief&Leed bijwonen? Reserveren kan via [email protected] of bij Bakkerij Samberg in Ellecom. De entree bedraagt €10. Na het concert nodigen de dames van het koor je graag uit om samen een glaasje te drinken. De eerste consumptie is gratis, en voor verdere drankjes betaal je €2,50 per consumptie, bij voorkeur contant.
De deuren van de Nicolaaskerk aan de Friedhof in Ellecom gaan om 14.30 uur open voor bezoekers.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.