Repair Café Velp in Buurthuis de Poort op zaterdag 28 september

24 sep , 15:50 Nieuws
repair cafe openais dall e
VELP – Op zaterdag 28 september vindt er weer een editie van het populaire Repair Café plaats in buurthuis De Poort in Velp. Van 14.00 tot 15.45 uur staan vrijwilligers klaar om samen met bezoekers defecte spullen te repareren en zo een tweede leven te geven.
Nieuw dit keer is dat u ook met kleine mankementen aan uw fiets terecht kunt. De fietsenmaker van het Repair Café staat klaar om te helpen waar mogelijk. Daarnaast zullen de naaisters met hun naaimachines weer aanwezig zijn om kapotte kleding te herstellen.
Zoals altijd staan de enthousiaste vrijwilligers klaar om defecte apparaten en andere voorwerpen te repareren. Weggooien is zonde, want vaak kunnen spullen met een kleine reparatie weer in gebruik genomen worden. Alles wat onder de arm mee te nemen is, kan worden aangeboden voor reparatie, met uitzondering van televisies, magnetrons en apparaten op krachtstroom.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, maar eventuele materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Kom langs en geef uw defecte spullen een tweede kans!

Locatie: Buurthuis de Poort, Velp. Tijd: 14.00 – 15.45 uur

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.