Rhedens Dorpsbelang verwelkomt nieuwe leden

27 sep , 17:20 Nieuws
nieuwe leden rhedens dorpsbelang
RHEDEN - Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang (RD) heeft er weer nieuwe leden bij.  Donderdagavond 26 september maakte het bestuur van RD in Het Wapen van Rheden kennis met een aantal nieuwe leden die zich aangetrokken voelden om lid te worden van de vereniging.
Rhedens Dorpsbelang behartigt sinds 1931 de algemene belangen van inwoners als het gaat om het wonen in het dorp Rheden. Ongeveer 500 huishoudens zijn lid van RD. Maar de vereniging werkt voor het hele dorp. De wens van het bestuur is dat alle huishoudens (3.500) lid zijn van de vereniging. Dat kan al voor een heel klein bedrag: €5 per jaar voor een heel huishouden.
Hun website is recent aangepast aan de actualiteit. De daarop geplaatste nieuwsberichten die van belang zijn voor het dorp en zijn gekoppeld met Facebook. Via een Nieuwsbrief wordt enkele malen per jaar een update gegeven van hun activiteiten.
Voor meer informatie ga naar de website: rhedensdorpsbelang.nl.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.