Gratis workshops voor Rhedense hout- en koperblazers door topmusici

27 sep , 19:55 Nieuws
zoomerij dieren
DIEREN – Op zondag 20 oktober 2024 krijgen Rhedense muzikanten de kans om deel te nemen aan gratis workshops, gegeven door twee topmusici van het Koninklijk Concertgebouworkest. Perry Hoogendijk en Arno Piters, beiden ervaren musici en docenten, verzorgen deze workshops voor blazers van elk niveau. De workshops worden georganiseerd door de Zoomerij in DIEREN en deelname is kosteloos.
Tijdens de coronaperiode organiseerde Cultuurbedrijf RIQQ (nu de Zoomerij) al succesvolle online workshops voor amateur-blazers. Vanwege het enthousiasme hierover, volgt nu een live-editie.

Details van de workshops

De workshops vinden plaats op zondag 20 oktober 2024 van 10.00 tot 12.30 uur in de Zoomerij, Ericaplein 5 in Dieren. Perry Hoogendijk verzorgt de workshop voor koperblazers, terwijl Arno Piters de houtblazers onder zijn hoede neemt. In het laatste uur spelen de deelnemers samen in een gezamenlijke sessie.

Aanmelden

Muzikanten die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden via www.dezoomerij.nl/agenda.

Over de docenten

Perry Hoogendijk en Arno Piters zijn beiden musici bij het Koninklijk Concertgebouworkest en doceren aan onder andere het Amsterdams Conservatorium. Deze unieke kans biedt blazers de mogelijkheid om hun vaardigheden verder te ontwikkelen onder begeleiding van deze topmuzikanten.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.