Volop activiteit in ontmoetingscentrum de Paperclip Velp

28 sep , 14:45 Nieuws
ontmoetingscentrum de paperclip1
VELP - Inmiddels zijn in ontmoetingscentrum De Paperclip diverse cursussen en activiteiten weer van start gegaan. Het is echter nog steeds mogelijk om u aan te melden voor een cursus, workshop of lezing die op een later moment gaat beginnen.

Het aanbod is weer divers, en met lage kosten 

De cursus Velpologie is nog niet geheel vol geboekt en ook voor de lezing over Bolivia, met een prachtige film, en een lezing over Naarden en de waterlinie kunt u zich nog aanmelden.
In de maanden oktober, november en december zijn er leuke creatieve workshops, zoals naaldvilten, papier rollen en stipwerk. Hiervoor is aanmelden ook nog mogelijk.
Alle informatie over de diverse mogelijkheden bij De Paperclip kunt u vinden op de website www.paperclipvelp.nl. Via deze website kunt u zich ook aanmelden. Is digitaal aanmelden en betalen lastig voor u, dan kunt u zich wenden tot de contactpersoon die bij elke cursus en activiteit vermeld staat.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.