Rommelmarkt in en bij de Emmaüskerk in Dieren

28 jun , 12:05 Nieuws
rommelmarkt emmauskerk dieren weer druk bezocht 2022 07 02 2
DIEREN - Onder het motto ‘samen sterk voor de Emmaüskerk’ wordt op zaterdag 29 juni aan de Rode Kruislaan in en rond deze kerk, van 9.30 tot 15.00 uur de bekende rommelmarkt gehouden. Voor de editie van dit jaar is weer een groot assortiment mooie en interessante spullen bijeengebracht.

De markt biedt dan ook voor elk wat wils

De gedachte “wie onze rommelmarkt kent, zoekt niet verder”
is ook dit jaar weer van toepassing. In deze tijd, waarin hergebruik en duurzaamheid met hoofdletters worden geschreven, ook een mooie gelegenheid daaraan een bijdrage te leveren. Naast een uitgebreide diversiteit aan boeken, speelgoed en vele andere goederen, is er o.a. een rad van avontuur met mooie prijzen.
Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De boeken worden uitgestald in de patio van de kerk, waar het voor de liefhebber heerlijk snuffelen is. De organisatie heeft bij extreem weer de mogelijkheid de markt voor het grootste gedeelte binnen te houden, profiterend van de ‘koelte’ in de kerk of van het dak, al naar gelang. Genoeg redenen dus om deze markt zaterdag te bezoeken.
Deze gezellige markt is een bezoek zeker waard. U komt toch ook?
De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de verbetering van het interieur van de kerk. Om half 10 worden de afzetlinten verwijderd aan de Rode Kruislaan 2, begeleid door het luiden van de klok.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.