Seniorweb-Computersoos in Ons Raadhuis

11 mei , 11:20 Nieuws
seniorweb computersoos ons raadhuis
VELP - Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur wordt er in Ons Raadhuis een Seniorweb-computersoos gehouden waar mensen hulp kunnen krijgen met hun smartphone, tablet of laptop.
Een groep van vijf vrijwilligers zorgt er voor dat er kennis is over alle soorten Android en Apple computers en smartphones en over Windows, MS Office 365, MS OneDrive en hardware. Het belangrijkste blijft daarbij om gezellig en in alle rust alle makkelijke en moeilijke problemen op te lossen.
Een kop koffie met een koekje is daarbij vanzelfsprekend. Iedereen met belangstelling of vragen is elke woensdag van 14:00 tot 15:30 van harte welkom. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden via telefoonnummer 026-8449140 is aan te raden, want dan heb je voorrang op mensen die op de bonnefooi binnenlopen, wat natuurlijk ook altijd kan.
Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, Velp. Kijk voor meer informatie ook op: www.onsraadhuis.com .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.