Sprankellicht begraafplaats Ellecom - de Steeg

24 okt , 18:32 Nieuws
sprankellicht op de begraafplaats ellecom de steeg
ELLECOM/DE STEEG - Op zaterdag 2 november komen de inwoners van Ellecom en De Steeg en omgeving samen op de begraafplaats van Ellecom voor de jaarlijkse herdenking genaamd Sprankellicht. Tussen 16.30 en 17.30 uur worden overleden dierbaren herdacht; mensen die men gekend heeft, geliefden of anderen aan wie gedacht wordt.
Tijdens deze bijzondere bijeenkomst worden de namen van overledenen voorgelezen, branden er kaarsen, en zorgen vioolmuziek, gedichten en een korte overdenking voor een intieme sfeer van herinnering. Sprankellicht biedt een moment van reflectie waarbij iedereen de kans krijgt om even stil te staan bij de herinneringen aan hen die er niet meer zijn.
Concertviolist Hans Rijkmans zal tijdens de bijeenkomst stukken van Bach en Corelli spelen, wat bijdraagt aan de serene en hoopvolle sfeer van de herdenking.
De bijeenkomst is eenvoudig en kort, maar gedenkwaardig, zoals de naam Sprankellicht al doet vermoeden. Het licht van de kaarsen symboliseert hoop en verbondenheid, en iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit bijzondere moment van samenzijn.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je terecht op de website www.begraafplaatsellecomdesteeg.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/begraafplaatsellecomdesteeg/.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.