Succesvolle Kinderkledingbeurs Rheden trekt veel bezoekers

08 sep , 15:32 Nieuws
succesvolle kinderkledingbeurs rheden trekt veel bezoekers 07 09 2024 1
RHEDEN - Op zaterdag 7 september vond de jaarlijkse kinderkledingbeurs in Rheden plaats in het Dorpshuis aan het Mr. Burg. v. Leeuwenplein 3. Tijdens deze editie werd herfst- en winterkleding aangeboden in de maten 86 tot en met S. Zoals ieder jaar was de beurs weer drukbezocht en werd er volop tweedehands kinderkleding verkocht.
Ouders maakten van de gelegenheid gebruik om betaalbare en leuke kleding voor hun kinderen te bemachtigen. Naast kleding waren er ook winterjassen en schoenen te koop, wat het aanbod nog aantrekkelijker maakte voor de bezoekers.

Over deze kinderkledingbeurs

De kinderkledingbeurs is al ruim dertig jaar een begrip in Rheden. Het evenement biedt ouders de kans om kwalitatieve tweedehands kinderkleding te kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Verkopers brengen hun kleding in, waarna vrijwilligers tijdens de beurs zorgen voor de verkoop. Kleding die na afloop niet verkocht is en niet door de verkopers wordt teruggevraagd, wordt gedoneerd aan een goed doel.
De beurs was geopend van 10.30 uur tot 13.00 uur en trok wederom veel enthousiaste bezoekers.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.