Uitverkocht concert van Ellen ten Damme in Kasteeltuin Middachten

22 jul , 16:54 Nieuws
uitverkocht concert van ellen ten damme in kasteeltuin middachten 21 07 2024 7
DE STEEG/ELLECOM - Op zondag 21 juli was er grote belangstelling voor het optreden van Ellen ten Damme in het openluchttheater van de kasteeltuin Middachten aan de Smidsallee in De Steeg. Alle kaarten waren volledig uitverkocht!
Maar liefst 420 liefhebbers verzamelden zich die ochtend in het theater. Met 400 zitplaatsen helemaal vol, namen de overige bezoekers genoegen met een staan- of zitplaats op het gras. Bij de ingang moesten velen teleurgesteld worden omdat zij geen kaarten hadden gereserveerd.
Ellen ten Damme, een veelzijdige artieste, betoverde het publiek met haar optreden. Bekend als actrice, muzikant, circusartieste, vamp, componiste, danseres en schrijfster, bespeelde zij deze ochtend met verve niet alleen haar stem, maar ook piano, gitaar en viool. Deze ochtend stond in het teken van het Franse repertoire, wat ook zichtbaar was aan haar outfit.
Ellen ten Damme, geboren in 1967, groeide op in het Drentse Roden. Al op jonge leeftijd was duidelijk dat de wereld van haar zou horen. Ze was een muzikaal en sportief wonderkind; als turnster behoorde ze tot de top van Nederland en ze speelde klassiek viool in haar eigen popband. Ze voltooide het Atheneum, studeerde een paar jaar Nederlandse literatuur in Groningen, deed een vooropleiding aan het conservatorium en studeerde uiteindelijk af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Op twintigjarige leeftijd bracht ze haar eerste single uit.
Het concert begon om 11.30 uur, met een pauze van een half uur, en eindigde rond 13.30 uur. Na het optreden konden de bezoekers genieten van een gratis rondleiding door de prachtig bloeiende tuin van Kasteel Middachten, afgesloten met een bezoek aan de Oranjerie.
Volgende week zondag, 28 juli, vindt de laatste voorstelling bij Kasteel Middachten plaats. Voor meer informatie, kijk op: Zomerconcert Middachten.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.