Veelzijdig programma op de Dag van de Mantelzorg

24 okt , 16:34 Nieuws
dag van de mantelzorg
Dag van de Mantelzorg
DIEREN - Dit jaar is er een heel gevarieerd aanbod tijdens de Dag van de Mantelzorg voor mantelzorgers in de gemeente Rheden en Rozendaal. In de diverse zalen van Theothorne zijn er uiteenlopende workshops. Na een gezamenlijke opening kan iedereen kiezen uit een van de volgende activiteiten.
Boswachter Jeroen Glissenaar neemt de gasten mee in een boeiende presentatie over natuur van de Veluwezoom. "Een plaatje en een praatje van de man die jarenlang boswachter was in Arnhem en in park Sonsbeek woonde".
Muziekvereniging Wilhemina uit Spankeren zal met ongeveer 7 muzikanten aanwezig zijn voor een muzikale workshop. Ze zullen vertellen over hun muziek en muziekinstrumenten. De aanwezigen mogen alle instrumenten uitproberen. Altijd al eens willen blazen op een trombone of willen trommelen… u hebt nu de kans!
Voor liefhebbers van creatieve bezigheden zijn er 3 verschillende workshops. Iets maken voor jezelf of om cadeau te geven in de decembermaand! De keuze bestaat uit het maken van een macramé plantenhanger, een leuk doosje met mozaïek (van stukjes tegel) beplakken of cup cakes versieren. En alles mag mee naar huis!
En dan is er de keuze voor een hilarische en ludieke lachparty. Veel vertellen ze nog niet over deze workshop, maar u gaat een stuk vrolijker naar huis toe.
Na al deze inzet wordt de dag afgesloten tot 16.30 uur met gezamenlijk een hapje, drankje en een optreden van zanger/entertainer Jan Hartgers. Hij neemt u mee in een muzikale reis door de tijd, aangevuld met quizvragen hierover voor de oplettende gasten.
Bent u een van de mensen die zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur? En woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal?
Dan bent u, mantelzorger, van harte uitgenodigd voor deze ontspannende middag op de Dag van de Mantelzorg. Even de boel de boel laten want mantelzorgers vinden dat zorgen vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient een schouderklop! Deelname is gratis.
De Dag van de Mantelzorg is daarom voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om hen in het zonnetje te zetten en te verwennen door een middag van ontspanning te bieden. MVT (organisatie voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) organiseert deze dag.

Er is nog ruimte voor deelname 

  • De bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum Theothorne, Callunaplein 47 te Dieren.
  • U bent welkom om 13.30 uur en rond 16.30 uur eindigt het programma.
  • Aanmelden kan tot en met 30 oktober 2024 bij MVT Rheden en Rozendaal.
  • Telefonisch: 026 – 370 70 70 (op werkdagen tussen 9.30 – 11.30 uur), (andere tijden antwoordapparaat) of per e-mail: [email protected]
Wanneer u vervoer nodig heeft om naar deze bijeenkomst te komen of iemand die u vervangt tijdens uw afwezigheid kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wij zullen dan ons uiterste best doen dit in overleg met u te regelen.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.