Wijn & Charity Event van Rotary Rozendaal Veluwezoom voor onderwijs en empowerment van vrouwen

24 okt , 16:57 Nieuws
wijn charity event rotaryclub rozendaal veluwezoom
VELP/ROZENDAAL - Rotaryclub Rozendaal-Veluwezoom organiseert jaarlijks het Wijn & Charity event, en dit jaar vindt het plaats op de derde dinsdag van november. Het goede doel van 2024 is Dar Moustaqbel, een bijzonder initiatief dat zich inzet voor de huisvesting en opleiding van vrouwen in Marokko. Dit project richt zich op het bieden van kansen aan vrouwen, zodat zij hun toekomst zelfstandig kunnen vormgeven.
De locatie van dit evenement is de Culinaire Galerie, Bosweg 4 in Velp. Voor slechts € 12,50 per persoon wordt er een avond vol heerlijke wijnen en gezelligheid aangeboden. Bezoekers kunnen genieten van een wijnproeverij en hebben de mogelijkheid om hun favoriete wijn te bestellen. Of het nu is voor eigen consumptie of als cadeau, elke aankoop draagt direct bij aan Dar Moustaqbel. Bovendien biedt deze avond de kans om persoonlijk kennis te maken met de initiatiefnemers van het project.
Een vast onderdeel van het Wijn & Charity event is de loterij. Dit jaar staat de loterij in het teken van Marrakesh, waar Dar Moustaqbel gevestigd is. Er zijn prachtige prijzen te winnen die door diverse sponsoren ter beschikking zijn gesteld. Deze loterij maakt de avond niet alleen leuk, maar geeft deelnemers ook de mogelijkheid om nog meer bij te dragen aan het goede doel.
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere avond. Aanmelden kan eenvoudig via de website www.rcrv.nl. Door mee te doen steun je niet alleen een goed doel, maar geniet je ook van een gezellige en smaakvolle avond.
Let op: de opbrengst van het evenement wordt uiterlijk op 30 november bekendgemaakt via de website van Rotaryclub Rozendaal-Veluwezoom. Heb je vragen of wil je op een andere manier bijdragen aan het Wijn & Charity event? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Informatie

  • Datum: 15 november 2024
  • Locatie: Culinaire Galerie, Bosweg 4, Velp
  • Aanvang: 17:00 - 21:00 uur
  • Prijs: € 12,50 p.p.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.