Weer op drie plekken in Ellecom bladkorven geplaatst

21 okt , 15:36 Nieuws
ellecoms eerste eco event groot succes 07 09 2024 10
ELLECOM - Inwoners van Ellecom kunnen hun bladderen weer kwijt in de bladdepots die op drie locaties geplaatst zijn door gemeente Rheden
De Locaties: het dorpsplein, Friedhof en hoek Buitensingel/Laan van Avegoor.
Inwoners van Ellecom mogen de korven alleen met bladeren vullen. Tuinafval of ander afval horen in de groene of grijze container. De gemeente laat het blad composteren en Ellecommers kunnen in het voorjaar weer compost ophalen.
De gemeente Rheden is selectief met bladruimen. Daar waar overlast en onveiligheid kunnen ontstaan, verwijdert de gemeente blad in de publieke ruimte. De gemeente vraagt inwoners van Ellecom om de stoepen voor hun huis bladvrij te houden.
Waar nodig helpt Ik Hark in Ellecom inwoners om blad te harken. De werkgroep kan ook adviseren waar blad kan blijven liggen als schuilplaats voor insecten en egels en hoe je een composthoop kunt maken.

Meehelpen?

Dat kan. Ze zoeken mensen voor de Harkbrigade die voor 1 of 2 uur per week blad harken in Ellecom bij mensen die dat zelf niet meer goed kunnen.

Heeft u hulp nodig?

Mensen die hulp willen bij bladruimen kunnen terecht bij Ik hark in Ellecom.
Vragen?
Heeft u vragen over de bladkorven, de plaatsing ervan of wilt u een extra bladkorf in uw buurt, neem contact op met Henk de Jong, mobiel 0630829156 of mail naar [email protected]
Meer informatie op: Facebook: Ik hark in Ellecom
Deze plaatsing van bladkorven is tot stand gekomen door de samenwerking met De Ellecomse werkgroep Ik hark in Ellecom, Ellecoms Belang en de gemeente Rheden.
img 20211025 162632 2
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.