VVD Rheden steunt Rhedense schaapskudde met adoptie van twee lammetjes

Foto: VVD Rheden

VVD RHEDEN – Er zijn dit jaar weer veel lammetjes geboren bij de Rhedense schaapskudde. Nadat de clowns Max en Sjappie op 1 maart het eerste lammetje mochten adopteren volgde de lokale liberalen dit goede voorbeeld.

De raadsleden van VVD Rheden werden vergezeld door Provinciale Statenlid Peter Hendriks en waterschap kandidaat Michel Smit uit Velp. De lokale fractie wilde ze graag een van de mooie bezienswaardigheden van Rheden laten zien. ‘Wij als VVD vinden de Rhedense schaapskudde erg belangrijk en willen ze daarom graag jaarlijks op een leuke wijze steunen’ aldus fractievoorzitter Martinique Visser. De twee lammetjes hebben de namen Rijntje IJssel en Thorbecke gekregen. 

Na het adopteren van twee lammetjes ging de fractie in gesprek met inwoners. Provinciale Statenlid Hendriks: “Je hoort terechte verhalen over geldzorgen van inwoners die hard werken, wij als VVD willen dit gaan aanpakken want dit hoort niet nodig te zijn”.

Aldus: Politieke partij VVD 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen