Nieuwe fractievoorzitter en raadslid voor GroenLinks Rheden

Foto: GroenLinks Rheden

RHEDEN – Tijdens de raadsvergadering op 23 april is GroenLinks Rheden met trots een nieuwe fase ingegaan met de benoeming van Marloes van de Kolk als haar nieuwe fractievoorzitter. Daarnaast verwelkomen ze Bart Kamps als vijfde raadslid in de fractie.

Na zes jaar als fractievoorzitter zal Tim Endeveld zijn rol overdragen aan Marloes. Tim was een onmisbare steunpilaar in het bouwen van onze huidige coalitie en het vormgeven van het coalitieakkoord. Daarnaast heeft hij de fractie door roerige tijden geleid, “en daar zijn we hem heel dankbaar voor”, aldus Marloes.

Marloes van de Kolk is sinds 2022 raadslid. Ze heeft zich laten zien als een gedreven voorstander van gelijkheid, diversiteit en duurzaamheid binnen onze gemeente. Marloes: “Ik vind het heel bijzonder om deze nieuwe rol te mogen vervullen en kijk uit naar het verwezenlijken van ons droombeeld: een groene en sociale gemeente waarin iedereen meedoet.”

Met de wisseling van de wacht richt GroenLinks Rheden het oog op de toekomst. Tim zal deze raadsperiode met liefde zijn taken als raadslid voortzetten. “Het is een eer geweest om onze fractie te leiden en ik kijk ernaar uit om als raadslid bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze gemeente,” aldus Tim Endeveld.

GroenLinks verwelkomt ook een nieuwe raadslid. Bart Kamps is op 23 april als vijfde lid van de fractie beëdigd. Bart zal zich met name inzetten op duurzaamheid, biodiversiteit en circulariteit. “Ik ben enthousiast om me in te zetten voor een groener en duurzamer Rheden,” zegt Bart Kamps.

GroenLinks Rheden blijft vastberaden om zich in te zetten voor een gemeente die groener en socialer is en dichterbij haar inwoners staat.

Bart kamps GroenLinks Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen