Sios ’61 B1 geeft winst weg

RHEDEN/VELP – Afgelopen zaterdag speelde Sios ’61 B1 uit Velp een uitwedstrijd tegen Rheko B2 uit Rheden. Het was prachtig weer en daarom gingen spelers en coach op de fiets naar het buurdorp Rheden.

Na een mooie rit op de fiets had iedereen zin in de wedstrijd. Toen de scheidsrechter eindelijk was gearriveerd kon er worden gespeeld.

De eerste helft liep goed. De beide teams waren erg aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten werd er goed gespeeld. Mooie aanvallen en een sterke verdediging. Het was echter Sios dat meer scoorde dan hun tegenstander. Bij rust was er dan ook 2-5 voorsprong voor de club uit Velp.

Het was erg warm op deze zaterdagmiddag, in deze hitte was het dan ook erg moeilijk spelen voor beide ploegen. Bij Sios vloeiden echter de krachten weg, Rheko kwam steeds dichterbij. Zij bleven goed spelen en vlak voor tijd stond het 5-5. De spelers van Sios speelden onrustig en ongeduldig en konden hun goede spel niet meer laten zien. Toen schoot Rheko in de laatste minuut ook nog de 6-5 er in, de teleurstelling was groot bij de spelers en coach.

De terugtocht op de fiets was wel weer mooi. Er werd nog wat nagepraat en er werd afgesproken bij de volgende wedstrijd op 22 mei thuis tegen Rheko revanche te nemen.