Grote schoonmaak bij vv. Dieren

Foto van deelnemers
Foto: v.v Dieren

DIEREN – Afgelopen zaterdag stond de tweede ronde van de voetbalschool voor de junioren op het programma. Onder leiding van Harry, Bram en vele eigen trainers werd er onder een heerlijk zonnetje weer een mooie circuittraining afgewerkt.

Erg jammer is het dat er momenteel geen publiek aanwezig mag zijn bij dit evenement want het spelplezier en de sportieve strijd spatte er weer vanaf.

Na afloop werden alle spelers ter afsluiting gecomplimenteerd met hun inzet. Het bestuur van vv. Dieren, bedankte de spelers en trainers. Samen maken ze zo van de voetbalschool een groot succes. Op 12 en 19 december sluiten ze af met de Wintercup. Een leuk toernooi waar ze gemixt zullen strijden om de prijzen. Je kunt je nog opgeven via de website.

Waar de pupillen zich zeer succesvol hebben ingezet voor de Grote Clubactie, zijn de junioren afgelopen zaterdag ook druk geweest. Na afloop van de voetbalschool hebben ze in het kader van het project ‘Schoon belonen’ van de gemeente Rheden gezamenlijk in groepjes een ronde gemaakt over het sportpark.

De eigen leden hebben daar zoveel mogelijk zwerfvuil opgeruimd. De gemeente Rheden ondersteunt vv. Dieren met grijpers en vuilniszakken. En het ingezamelde afval is direct door de gemeente meegenomen. Vv. Dieren ontvangt hiervoor een kleine bijdrage vanuit de gemeente, maar nog mooier is het dat club en leden in deze moeilijke tijden zonder competitievoetbal toch allemaal inzetten voor de vereniging!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden