Rheko houdt haar leden in beweging in coronatijd

Foto: Rheko

RHEDEN – Onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen en challenges. Korfbalvereniging Rheko houdt haar leden zoveel mogelijk in beweging.

Jeugd

De doordeweekse trainingen voor de jeugd zijn in januari 2021 weer hervat. In de winter wordt normaliter in de zaal getraind, maar nu is dit verplaatst naar buiten. Op de zaterdagen worden verschillende activiteiten ontplooid, zoals onderlinge wedstrijden en spelletjesmiddagen met spijkerpoepen, zaklopen, smokkelen en nog veel meer. Dank gaat hierbij uit naar de dames van Rheko 4 die zich hiervoor inzetten.

18 jaar t/m senioren

Voor alle leden boven de 17 jaar liggen de trainingen en wedstrijden al een tijdje stil. Ook hier heeft Rheko iets op bedacht. Iedere week wordt op de Facebook en Instagrampagina van Rheko een challenge gepost die thuis uitgevoerd kan worden. De filmpjes worden gemaakt door een aantal leden van Rheko 1.

Korfbal

De sport korfbal is minder bekend dan bijvoorbeeld voetbal, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Korfbal is namelijk een van de weinige gemengde teamsporten in Nederland. Daarbij is het een tactische, dynamische en gevarieerde sport. Iedereen vervult een belangrijke functie in het veld en je moet constant in beweging zijn. Het leuke aan korfbal is verder dat je in zowel de zaal als op het veld speelt. En een korfbalvereniging voelt echt als familie.

Proefdraaien

Voor iedereen die kennis wil komen maken met korfbal is het mogelijk om een aantal keren te komen proefdraaien bij Rheko. Interesse? Stuur een e-mail naar [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden