Jeugd tafeltennisvereniging Velp hebben een top dag gehad in Groesbeek

Rechts Tobias Bouwman SC Velp

VELP/GROESBEEK – Abel, Linne en Tobias hebben afgelopen weekend meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen jeugd in Groesbeek.

De kinderen hebben een geweldige tafeltennis dag gehad maar helaas zijn Abel en Linne niet in de prijzen gevallen. Voor Tobias was dit wel anders. Zaterdag deed Tobias mee met de B spelers in zijn leeftijdscategorie O11. Hij wist alle wedstrijden te winnen in de poulefase en in de afvalronde wist hij in de finale na een spannende wedstrijd Nederlands kampioen te worden bij de B spelers.

Dit betekende ook dat Tobias zondag mee mocht doen met de A spelers O11 en mocht hij meedoen met de dubbel bij de A spelers. In het enkelspel wist Tobias gedeeld derde te worden. Er wordt namelijk geen wedstrijd gespeeld om de derde plek. Bij het dubbelen wist Tobias samen met zijn dubbelpartner Jari Nederlands kampioen bij de A spelers te worden. Gefeliciteerd met deze prachtige prestaties.

Namens heel tafeltennisvereniging Velp zijn we trots op Abel, Linne en Tobias en hopen we dat zij vaker gaan meedoen aan deze grote toernooien.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.