Rhedense basketballers klaar voor de competitie

Foto: WIK

RHEDEN/DIEREN – Lay-up, second dribbel, bounce pass, de kinderen van basketbalvereniging WIK in Rheden en Dieren weten er inmiddels alles van. Ze zijn klaar voor de competitie. Vanaf volgend jaar neemt WIK met 3 jeugdteams deel aan de regionale competitie van Gelderland.

In 4 jaar naar 6 trainingsgroepen
Er wordt nog niet zo lang gebasketbald in Rheden. Vier jaar geleden begon Simone Meijer met een eerste groepje van zo’n acht kinderen. Het sloeg goed aan, waardoor de trainingsgroep al snel werd opgesplitst en daarna nog meerdere keren. Dat heeft vast en zeker alles te maken met Simones enthousiasme over basketballen en haar ruime ervaring met lesgeven en coachen.

Inmiddels zijn er in Rheden op woensdagmiddag drie trainingsgroepen voor de jeugd (6-16 jaar) en in Dieren twee (7-14 jaar) op de vrijdag. En sinds een tijdje is er ook een seniorengroep. Zij trainen op woensdagavond om 19.00 uur in Rheden en kunnen nog extra leden gebruiken.

Sponsors gezocht

Behalve de rugnummers zijn de wedstrijdshirts van de kinderteams op dit moment nog leeg. Wil jouw organisatie of bedrijf zich graag verbinden aan basketbal of gewoon zorgen dat meer kinderen kunnen sporten, meld je dan als shirtsponsor. Dat kan door een mailtje te sturen aan WIK: [email protected]

Meer informatie over basketbal bij WIK: www.wikrheden.nl/basketball

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen