Cursus Slow Jog in Rheden

Foto: Désirée Smits

RHEDEN – Wil je op een rustige manier leren hardlopen? Dat kan met de cursus Slow Jog van Slow Sports Rheden. Je kunt deelnemen aan de cursus als je een half uur achter elkaar kunt wandelen.

In 6 weken leer je alles wat je nodig hebt om ontspannen te kunnen hardlopen door de natuur. Je leert over ademhaling, blessurepreventie en techniek. Ook leer je hoe je heuvels op en af loopt. Trainer Désirée Smits begrijpt wat je nodig hebt als je het spannend vindt om te starten met hardlopen. Zij zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt.

De cursus start op donderdag 25 mei 2023 en duurt 6 weken. De lessen zijn van 20.15 tot 21.30 uur en starten vanaf de parkeerplaats bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Je kunt je opgeven door te mailen naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen