Volgende maand starten salsalessen in Arnhem voor inwoners zonder en mét visuele beperking!

Foto:

Wil je de aankomende maanden salsa leren dansen? Heb je een visuele beperking waar rekening mee moet worden gehouden? Kom dan naar de salsaworkshop van 6 lessen, die georganiseerd wordt door Blinde Liefde voor Salsa en Uniek Sporten regio Arnhem. Op zaterdag 17 juni om 15:00 uur, start de eerste salsales in het Rozet in Arnhem.

De daaropvolgende lessen zijn ook van 15:00 – 16:00 en vinden plaats op 22 juli, 26 augustus, 23 september, 28 oktober en 25 november 2023. Alle workshops vinden plaats in het Rozet cultureel centrum, vlakbij centraal station Arnhem.

Tijdens deze salsalessen maakt het niet uit of je wel of niet kunt zien. Salsa is namelijk goedziend, ‘slechtziend’ of zelfs blind goed aan te leren en daarom is iedereen welkom!  Op deze manier wil de organisatie graag twee werelden dichter bij elkaar brengen en wel die van de ‘goedzienden’ als slechtzienden. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom tijdens de lessen, want dansen doe je samen.

De workshop wordt gegeven door onder andere Annemarie Nodelijk, zelf ook slechtziend door een hersentumor, en haar team. Bij alle docenten staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, en houden zij rekening met de diversiteit aan deelnemers. U kunt zich aanmelden voor de workshops via [email protected]. De kosten zijn €60,- voor alle 6 de workshops.

Kijk voor meer informatie ook op:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen