Denkt u ook mee over de toekomst van sporten op De Pinkenberg?

Foto: gemeente Rheden

VELP/ROZENDAAL – De Velpse voetbalclubs SC Veluwezoom, VVO en DVOV werken samen met de gemeente Rheden aan een toekomstvisie voor Sportpark De Pinkenberg. De visie gaat in op activiteiten in de toekomst, de inrichting van het sportpark èn samenwerking: onderling en met andere organisaties. De clubs nodigen geïnteresseerde organisaties en mogelijk nieuwe gebruikers uit om op woensdagavond 7 februari mee te werken aan deze visie.

Toekomstvisie

Welke sporten en activiteiten zijn er in de toekomst te doen op De Pinkenberg? En welke samenwerkingen met andere organisaties en gebruikers kunnen we opzetten? Over dit soort vragen zijn SC Veluwezoom, VVO en DVOV volop in gesprek. Samen met de gemeente, leden, omwonenden en mogelijke partners werken de clubs aan een toekomstvisie. Voetbal blijft als sport het uitgangspunt, maar de clubs zien verschillende mogelijkheden om ruimte te bieden aan andere sporten/activiteiten op het sportpark. En om meer samen te werken: onderling en met andere organisaties en betrokkenen.

Meedoen

Speciaal voor geïnteresseerde organisaties en betrokkenen organiseren de clubs op woensdag 7 februari een avondbijeenkomst. Daarin gaan de clubs graag in gesprek over welke (nieuwe) activiteiten en samenwerkingen mogelijk zijn op het park. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe sporten op de bestaande velden of juist op delen die nog niet gebruikt worden. Of denk aan het gebruik van het clubgebouw voor nieuwe activiteiten. De clubs staan voor allerlei ideeën open. De avond start om 20.00 uur in het clubgebouw van DVOV (inloop vanaf 19.30 uur). Interesse? Meld je aan door te mailen naar: [email protected].

Sportpark De Pinkenberg

Sportpark De Pinkenberg is een complex met voetbalvelden en clubgebouwen van de clubs, prachtig gelegen in het groen van de Veluwezoom. Ruim 1.800 jeugdigen en volwassenen komen wekelijks samen naar het park om te genieten van voetbal. Voor de toekomst van de clubs en het park liggen er verschillende kansen en uitdagingen. Zoals de leeftijd van de clubgebouwen, duurzaamheid en energie, verdeling van teams en vervanging van velden. Daarom vinden de clubs en gemeente een visie op de toekomst belangrijk. Na het opstellen van deze visie vertalen de clubs deze in een volgende fase naar een accommodatieplan. Daarin kijken de clubs en gemeente hoe het sportpark in de toekomst ingericht moet worden om de dromen uit de visie waar te maken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen