Woning van de maand: Massenweg 25 Rheden

Rheden Massenweg 25
Rheden Massenweg 25
Foto: Peter Drenth

RHEDEN – Bent u op zoek naar een sfeervolle woning met de allure van een woonboerderij, maar toch met de voorzieningen van de moderne tijd? Dan moet u deze woning zeker gezien hebben!

Deze karaktervolle, goed onderhouden helft van dubbele woning is gelegen op een centrale lokatie in het dorp, in een zeer kindvriendelijke en rustieke woonomgeving met alle voorzieningen in de directe nabijheid.

Het geheel is gebouwd omstreeks 1912, heeft een inhoud van ca. 360 m3 en staat op een perceel van 260 m2. De woning beschikt verder over een prettige woonkamer, 3 slaapkamers, een kelder en een zeer royale bijkeuken. Deze biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld een riante leefkeuken te creëren. Op eigen terrein is een ruime oprit aanwezig met de mogelijkheid voor het parkeren van 2 auto’s.

Indeling

Kelder
via de bijkeuken bereikt men de provisiekelder.

Begane grond
entree, ruime hal, woonkamer met laminaatvloer, bijkeuken (voormalige stal) met toegang naar de kelder en trap naar de eerste verdieping, eenvoudige keuken, nette badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafel en met toilet. Via de bijkeuken heeft men toegang naar de achtertuin, die eveneens via de oprit aan de zijkant van het huis toegankelijk is. De tuin beschikt over een ruime, eenvoudige garage met een omvang van circa 31m².

1e verdieping
overloop met vaste kast, 3 royale slaapkamers. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

Bijzonderheden

  • De woning is aan de buitenzijde erg goed onderhouden. Zo is het schilderwerk recent uitgevoerd en zijn de dakgoten en de hemelwaterafvoeren vervangen. De binnenzijde is op bepaalde punten enigszins gedateerd (met name de keuken).
  • Woonoppervlak 128m², perceeloppervlak 260m².
  • Verwarming en warm water verlopen via een cv-combiketel (bouwjaar 2012).
  • Nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel glas.
  • De garage is voorzien van asbesthoudende golfplaten. Deze dienen uiterlijk 2024 verwijderd te worden. Hiervoor zijn subsidiemogelijkheden.
  • Gelegen de aan de voet van de prachtige Veluwezoom en in de nabijheid van NS-station Rheden, diverse uitvalswegen en het levendige centrum van Rheden.

Wilt u deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Franke Makelaars, telefoonnummer: 026-3617923. Meer informatie is te vinden op: www.frankemakelaars.nl

Franke Makelaars
Rozendaalselaan 5
6881 KX VELP

[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen