Stemmen op Tiny Forest Rheden

Foto: IVN Nederland

GEMEENTE RHEDEN – Op 15 mei is de Tiny Forest stemronde van start gegaan. Welke buurt in Rheden krijgt een Tiny Forest? Er doen 3 locaties mee aan de stemronde. Op 29 mei sluit de stemronde.

De locatie die de meeste stemmen ontvangt, is de winnaar! Op die locatie wordt in november 2018 Tiny Forest Rheden geplant.

Een Tiny Forest is een dichtbegroeid en biodivers bos ter grootte van een tennisbaan. Het bos wordt een groene ontmoetingsplek in de wijk, waar kinderen en buurtbewoners van de natuur kunnen leren én genieten. De buurt ontwerpt, onderhoudt en gebruikt het mini-bos. Het is daarom belangrijk dat de buurt enthousiast is over het plan.

Gemeente Rheden en IVN Natuureducatie riepen inwoners daarom in februari op om mee te denken over een locatie voor het bos. Inwoners droegen veertig locaties aan. Een aantal van de locaties voldeden niet aan de criteria voor een Tiny Forest, andere initiatiefnemers trokken zich terug. Uiteindelijk doen enthousiaste initiatiefnemers van drie locaties mee aan de stemronde. In welke buurt ziet u graag een mini-bos? Stem hier op de Tiny Forest locatie van uw voorkeur!

 

U kunt hieronder stemmen:

article
120219
Laat je stem horen! Welke buurt krijgt een Tiny Forest?
GEMEENTE RHEDEN – Op 15 mei is de Tiny Forest stemronde van start gegaan. Welke
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/120219/stemmen-op-tiny-forest-rheden/
2018-05-15T09:00:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/05/10104954/Tiny-Forest-Rheden-IVN-Nederland.jpg
Dieren, gemeente Rheden, IVN, IVN Nederland, Rheden, rheden.nieuws.nl, Tiny Forest, Tiny Forest Rheden
Gemeenteberichten, Nieuws