Coop Velp tijdelijk dicht na brandgerucht

Foto: Sarina Scheper / Persbureau Heitink

VELP – Zaterdagochtend is de vrijwillige brandweer van Velp opgeroepen voor een brandgerucht in de Coop supermarkt aan het Churchillplein in Velp.

Rond 7:00 uur werd de brandweer met spoed gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse stonden de medewerkers van de supermarkt al buiten. Zij hadden lichte rook waargenomen en roken een brandlucht, ook het brandalarm was afgegaan. De brandweer heeft zowel in als om het pand een verkenning gedaan, hierbij hebben zij geen oorzaak aangetroffen.

Er zijn metingen verricht, maar ook deze waren zonder resultaat. De winkel is geventileerd, waarna de medewerkers weer terug in het pand konden.

De supermarkt heeft door het incident niet op tijd kunnen openen, vooralsnog is het gesloten, wanneer de winkel weer opengaat is onbekend.

(Foto’s: Sarina Scheper / Persbureau Heitink)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen