Organisatie Bonte Schaap Festival bedankt Rheden voor hun positieve inzet

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Na de eerste editie van het Bonte Schaap Festival wil de organisatie iedereen in Rheden bedanken voor hun positieve inzet. Want dit nieuwe evenement had niet zo succesvol kunnen zijn zonder de hulp van alle bewoners, verenigingen, stichtingen, ondernemers, hobbyisten en sponsoren.

Samen hebben we ervoor gezorgd dat Rheden een nieuwe jaarlijkse traditie rijker is. Want de datum voor volgend jaar is al bekend, zondag 11 juni 2023. Uiteraard gaat de plaatselijke horeca wederom de pre-party op de zaterdag verzorgen.

De organisatie is ontzettend verguld met alle medewerking én hulp die we mochten ontvangen. Sommige hulp was zichtbaar, maar ook achter de schermen hebben veel betrokkenen ons veel werk uit handen genomen. Vóór en dóór Rheden is vanaf de eerste dag ons motto geweest en wij zijn blij te merken dat dit massaal is opgepikt. Dus bij deze nogmaals: Rheden bedankt! namens de organisatie, en hopelijk tot volgend jaar.

Meer informatie vind je op de website: www.bonteschaapfestival.nl.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen