Isseltaler Musikanten op zoek naar een trompettist

Foto: Isseltaler Musikanten

GEMEENTE RHEDEN – Wellicht wonen er in de gemeente Rheden nog getalenteerde trompettisten. De Isseltaler Musikanten willen graag kennismaken met een trompettist, die met flair en lef met trompetsignalen de muzikale overgangen gaat bepalen en een belangrijke stem aan de Flügelhornsectie kan toevoegen.

Kunnen De Isseltaler Musikanten jou uitnodigen voor een repetitie?

De Isseltaler Musikanten zijn ervaren in het organiseren van toonaangevende blaasmuziekevenementen, zoals ‘Zweimal Blasmusik’, ‘Isseltalerfest’ en de ‘Egerländer Workshop’. Zij hebben zo’n 10-12 optredens per jaar.

De Isseltaler Musikanten zijn een (amateur)orkest met een professionele organisatie en een vakbekwame dirigent. De leden zijn gewend op behoorlijk niveau muziek te maken. De dirigent stelt zijn eisen. Repeteren doen zij wekelijks op donderdagavond in Rheden. Het repetitiebezoek is hoog.

Heb je interesse? Stuur een WhatsApp via de website www.isseltalermusikanten.nl. Of kom eens kijken bij het repetitielokaal March & Showband, IJsselsingel 17, 6991 ZP Rheden. 026 382 0245.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen