Rhedense ondernemers opgelet!

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Wilt u graag  meebouwen aan het nieuwe gemeentehuis? Dit is uw kans! Voor het nieuwe gemeentehuis is er van alles nodig. Dit kan voor u als lokale ondernemer mooie opdrachten opleveren.

De aanbestedingswet bepaalt hoe de gemeente deze opdrachten kan vergeven, bijvoorbeeld in een Europese of meervoudig onderhandse aanbesteding. Daar horen bepaalde spelregels bij. Meer informatie over de spelregels voor ondernemers bij aanbestedingen kunt u vinden op www.ondernemersplein.nl.

Graag houdt gemeente Rheden de lokale ondernemers op de hoogte van de komende aanbestedingen zodat u kunt bepalen of een opdracht bij uw bedrijf past. Hieronder staat een kort overzicht met de komende aanbestedingen. Zit er een geschikte opdracht voor u bij? Neem dan even contact op via: [email protected].

Vaste inrichting

  • WAT: In het gemeentehuis wordt vast meubilair gemaakt zoals pantry’s, zitjes en banken op de trap in het atrium. Dit wordt gerealiseerd met lokaal geoogst hout van landgoed Middachten en diverse andere houtkap uit de gemeente. Er wordt een aannemer/ projectinrichter gezocht om deze vaste inrichting te realiseren.
  • HOE: Deze opdracht wordt in een meervoudig onderhandse aanbesteding vergeven.
  • WANNEER: In januari 2023 moeten de partijen voor deze aanbesteding bekend zijn.

Terreininrichting

  • WAT: Het terrein van het gemeentehuis wordt ingericht voor (fiets)parkeren, groen en als verblijfsgebied voor medewerkers en andere gebruikers. Er wordt op dit moment gewerkt aan een terreinontwerp. Er wordt een partij gezocht voor de realisatie van het terreinontwerp.
  • HOE: Deze opdracht wordt in een meervoudig onderhandse aanbesteding vergeven.
  • WANNEER: We verwachten deze aanbestedingsprocedure in maart 2023 te starten

Lees ook:

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen