SP Rheden blij met blijvend verzet Ellecommers tegen megastal

Foto: hoezo megastal

ELLECOM – In de media heeft Stichting Behoud Uiterwaardenlandschap (SBU) aandacht gevraagd voor het feit dat de plannen voor een megastal te Ellecom nog steeds bestaan. SBU blijft hiertegen strijden en is ook een doneeractie gestart om de noodzakelijke juridische kosten te betalen.

SP Rheden vindt het goed dat Ellecommers zich blijven verweren en zal acties en activiteiten tegen de komst blijven steunen.

“Was het een aantal jaren terug  al geen goed plan om een megastal te bouwen aan de Eikenstraat ongenummerd te Ellecom, met het huidig voortschrijdend inzicht  zou men verwachten dat Landgoed Middachten en de betrokken agrariër inmiddels zouden kiezen voor  een andere aanpak. Eén die meer aansluit bij de realiteit van behoud, en liever nog verbetering, van biodiversiteit ,landschap, natuur, dierenwelzijn etc.” aldus  Adry van der Velden, bestuurslid SP Rheden.

Hier vindt u meer informatie over de doneeractie van SBU: https://www.facebook.com/SBUEllecom.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen