Inloopavond over bouwplannen omgeving ziekenhuis Velp

29 mrt 2023, 9:24 Nieuws
11 10 2021 inloopavond concept masterplan ijsseldistrict 9
VELP - Op 22 februari 2022 heeft de gemeenteraad het Masterplan IJssel District vastgesteld. In dit plan zijn de ruimtelijke hoofdlijnen vastgelegd voor de woningbouwontwikkeling in het gebied tussen Broekstraat, Waterstraat, President Kennedylaan en A12 in Velp.
Samen met de ontwikkelende partijen heeft de gemeente Rheden het masterplan verder uitgewerkt tot het concept ‘Ontwikkelplan IJssel District’. Het doel van dit ontwikkelplan is een verdieping te maken op onderdelen, zoals woningbouwprogramma, ruimtelijke kwaliteit, openbare ruimte, mobiliteit en fasering om tot een haalbaar plan te komen. De focus ligt hierbij op de ontwikkeling van hetplangebied voor de komende 10 jaar.
Stukken inzien
Het concept-ontwikkelplan is te vinden op www.rheden.nl. U kunt het ontwikkelplan ook inzien bij de receptie op de tweede verdieping van het gemeentehuis, President Kennedylaan 104-106 in Velp. Het ontwikkelplan ligt ter inzage vanaf 29 maart t/m donderdag 6 april 2023 .
Bron: bekendmakingen 28-03-'23

Inloopavond maandag 3 april 2023

De gemeente organiseert een inloopavond om het ontwikkelplan toe te lichten en vragen te beantwoorden opmaandag 3 april van 19.00 uur tot 21.00uur in de voormalige zusterflat aan de Broekstraat 9 in Velp. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt. De inloopavond is voor iedereen toegankelijk (omwonenden, woningzoekenden, overige belangstellenden).
Lees ook:
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.