Dorpsfeest Ellecom: zeer geslaagde en muzikale dag, een prachtig Dorpsfeest voor iedereen

ELLECOM – Op zondag 24 september vierden vele inwoners van Ellecom hun Dorpsfeest ter ere van Rheden’s 450-jarig bestaan. De dag was gevuld met muziek en een gezamenlijke dorpslunch, waar iedereen zijn eigen eten meebracht om te delen met mededorpelingen. Het was een knus samenzijn op deze prachtige zonnige dag.

Dorpsschout Annemiek Hellings verwelkomde om 11.00 uur op het Friedhof met veel enthousiasme de vele dorpsbewoners op deze stralende dag. Ze voorspelde een geweldig feest en opende het koffieconcert met het 72-koppige Harmonieorkest De Club uit Didam, met muzikanten uit Ellecom en Dieren. Ze wenste iedereen een plezierige dag en gaf het podium aan de muzikanten, die het concert begonnen met een knal door een confettikanon af te vuren bij het nummer “The Best of Earth, Wind & Fire”.

Om 12.30 uur begon het burenbuffet op het Dorpsplein, ter gelegenheid van Burendag, waar ongeveer 70 mensen aan deelnamen. Twee lange tafels waren overladen met zelfgemaakt en meegenomen eten, zoals heerlijke hapjes, verschillende gezonde broodjes, stokbrood, gevulde eieren, wraps, groente-tomatensoep, pizza’s, poffertjes, knakworstjes, diverse hartige taarten en jus d’orange. Terwijl de muziekvereniging Excelsior, bijgestaan door muzikanten uit Doesburg, voor muzikale begeleiding zorgde.

Om 14.45 uur traden de vijf dames van de zanggroep Sweet Inspirations op, gevolgd door de soulband Brand New Bag rond 15.00 uur. Voor een publiek van wel 150 geïnteresseerden sloten ze de dag omstreeks 18.00 uur af en ontvingen een groot applaus van alle aanwezigen.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde en muzikale dag, een prachtig Dorpsfeest voor iedereen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Op zondag 24 september vierden vele inwoners van Ellecom hun Dorpsfeest ter ere van Rheden's 450-jarig bestaan

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen