De 20ste editie Oranje Klassieker Rit Velp komt er aan!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op Koningsdag, zaterdag 27 april wordt de 20ste editie van de Oranje Klassieker Rit Velp OKRV gereden. Deze 20ste editie van de OKRV wordt feestelijk uitgezwaaid door de familie Heersink bij Kasteel Biljoen.

OKRV 2.0

Deze 20e editie heeft de naam OKRV 2.0 gekregen waarbij dit een verwijzing met een knipoog is naar de andere manier waarop deze jubileum editie zal worden verreden. In tegenstelling tot de voorgaande edities zal er een totaal pakket worden aangeboden met de traditionele start bij Kasteel Biljoen op de Van Spaenallee in Velp, maar na afloop van de toertocht voor de ingeschreven deelnemers eindigen binnen de poorten van het Hooper museum in Arnhem waar een verzorgde avond met museumbezoek, een BBQ in een feestelijke sfeer de deelnemers een mooie afsluiting van de jubileums rit biedt.

De belangstelling blijkt groot

na de opening van het inschrijvingsportaal op de website okrv.nl op 01 februari 2024 was binnen één week al 2/3 van de beschikbare deelnemersplaatsen vergeven. Deze belangstelling was ook voor de organisatie een verrassing! Er zijn nog op dit moment nog een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar dit loopt echter snel naar het maximaal aantal deelnemende voertuigen toe. En vol is vol.

Kom genieten van de klassieke voertuigen op de van Spaenallee in Velp

Voor iedereen die graag wil genieten van het rijdend cultureel erfgoed is van harte uitgenodigd om op zaterdag 27 april vanaf 12.00 uur de deelnemende voertuigen te bewonderen op de van Spaenallee en gezellig een praatje te maken met de trotse eigenaren. Zij willen graag hun passie delen.

De start van de toertocht zal om ca. 13.30 plaatsvinden vanaf de ingang van Kasteel Biljoen. Voor meer informatie over de OKRV en het programma zie www.okrv.nl.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen