2de bijeenkomst over het evenement 'Zomer in Gelderland' in Dieren-West

12 jun , 15:53 Nieuws
zomer in gelderland dieren west omroep gelderland
DIEREN - 8 augustus gaat Dieren-West strijden voor de titel ‘Het mooiste plekje van Gelderland’. Omroep Gelderland zal de wijk bezoeken met het live radio- en televisieprogramma ‘Zomer in Gelderland’.

2de bijeenkomst over 'Zomer in Gelderland' in Dieren(West)

Op 21 juni 2024 is iedereen weer welkom op het grasveldje van de Willem Landreelaan/Sem Dresden bij de buurtbankjes in Dieren-West. Bij slecht weer komt er een tent te staan. Vanaf het inmiddels bekende paarse krukje wordt er weer meer informatie gegeven over het bezoek van Omroep Gelderland in de wijk.
Ook wordt het team voorgesteld, dat gaat strijden om de titel 'het mooiste plekje van Gelderland.' Wil je graag iets toevoegen aan dit evenement, of zijn jullie van een vereniging met een mooi doel? Of wil je als sportclub je graag laten zien tijdens de tv-uitzending? Stuur een mailtje naar [email protected]
of kom langs bij deze 2e, en tevens laatste, bijeenkomst.
Lees ook:
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.