Inloopavond over de spoorwegovergangen

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – Op woensdagavond 10 juni van 19.00 tot 21.00 uur organiseren ProRail en de gemeente Rheden een inloopavond over de spoorwegovergangen in de gemeente Rheden. Plaats van handeling is het gemeentehuis in De Steeg.

De gemeente Rheden telt 37 overwegen en is daarmee een koploper in Nederland. Vanuit het oogpunt van veiligheid is een aanpak van de overwegen wenselijk. Om die reden is in overleg met het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en ProRail een pakket maatregelen samengesteld om de veiligheid en de doorstroming van het verkeer op de kruisende wegen in de gemeente Rheden te verbeteren. Met de maatregelen is een Rijksbijdrage gemoeid van bijna 11 miljoen euro.

Tijdens de avond worden de overwegmaatregelen toegelicht en kunnen inwoners en gebruikers hun mening geven. Voor de gemeente Rheden is het van groot belang dat er bij de inwoners van de gemeente en de gebruikers van de overwegen voldoende draagvlak is voor de voorgestelde aanpak.

Bent u niet in de gelegenheid om de inloopavond te bezoeken, maar wilt u wel reageren op de voorgestelde maatregelen? Maak dan gebruik van het contactformulier op de website van de gemeente Rheden.

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen