Eerste afvalbak in de Emmastraat geadopteerd

VELP – In de Emmastraat in Velp komen, tot nu toe, twee afvalbakken te staan om zwerfvuil tegen te gaan in de straat en de mogelijkheid te geven aan het winkelend publiek om hun afval te deponeren.

Deze afvalbakken worden niet meer geleegd door de gemeente maar zijn geadopteerd door zowel Internet Radio De Kleine zwerver uit Velp als door de Digitale krant Rheden.nieuws.nl.

Zij zullen zorgen dat de afvalbakken regelmatig geleegd gaan worden.

De eerste bak is donderdag 16 juni 2016 officieel geopend door Irma, redactielid van rheden.nieuws.nl in bijzijn Silvester DJ van KZ Radio, medewerkers van gemeente Rheden en wethouder Constans Pos.

Deze geadopteerde afvalbak staat vanaf het spoor gezien nagenoeg aan het begin van de Emmastraat, in de komende weken zal een tweede geadopteerde bak geplaatst worden aan de andere zijde van de Emmastraat aan de Hoofdstraat.

De afvalbak is op het moment voorzien van een tijdelijke sticker maar wordt nog voorzien van een permanente stickers met informatie over wie de afvalbak geadopteerd heeft.

Wilt u ook een afvalbak adopteren:
http://rheden.nieuws.nl/geen-categorie/36908/u-kunt-nog-steeds-een-afvalbak-adopteren/
http://rheden.nieuws.nl/nieuws/15592/tientallen-afvalbakken-geadopteerd/ http://rheden.nieuws.nl/nieuws/74131/onthulling-100ste-geadopteerde-afvalbak-gemeente-rheden/

 

Help mij

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden