Hoe groot of hoe klein je bijdrage, hij doet ertoe!

Foto: Groene Doeners Festival

VELP – Het Groene Doeners Festival is een kinderfestival voor kleine en grote mensen, een festival waar je ervaart hoe eenvoudig duurzaam bezig zijn eigenlijk is. Op zaterdag 8 oktober vindt het Groene Doeners Festival plaats op Landgoed Larenstein bij Helicon MBO Velp. Van 11.00-17.00 uur kunnen kinderen met hun ouders aan allerlei activiteiten meedoen.

Activiteiten

Je kunt meedoen met workshops zoals kinderyoga, ervaren en ontdekken hoe je op een fijne manier met elkaar en de wereld omgaat en samenwerkt, meedoen aan natuuractiviteiten, biologisch pizza’s klaarmaken en bakken, robots maken van afgedankte apparaten aan echte uitvinderstafel en nog veel meer!

Hoe groot of hoe klein je bijdrage, hij doet ertoe!

Een dag waarop je ontdekt welke onderwerpen bij jou passen om lief voor jezelf, de ander en de wereld te zijn en waarbij je mag zijn wie je bent. Want hoe groot of hoe klein je bijdrage ook is, hij doet ertoe!

Met het festival willen we gezamenlijk het zaadje voor een meer duurzame wereld planten, want in je eentje is dat veel lastiger te bereiken dan wanneer je samenwerkt en in verbinding bent met jezelf en anderen! Helpen jullie mee?

Wanneer?

Het festival vindt plaats op zaterdag 8 oktober 2016 op Landgoed Larenstein, Larensteinselaan 26b, Velp (Gld) van 11.00 tot 17.00 uur.

Informatie

De laatste informatie vind je op facebook. Op de website www.groenedoenersfestival.nl kan je je inschrijven voor workshops. Ook zijn er tal van activiteiten waar je gewoon kunt inlopen. Veel activiteiten zijn gratis, voor de workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Over Het Groene Doeners Festival

Het festival is ontstaan uit de passie voor natuur van Pauline van der Most van Spijk en Eva Wentink. Zij vertellen: ‘’We creëren een omgeving waar kinderen kunnen leren op het gebied van duurzame ontwikkeling, met, van en midden in de maatschappij. En van wie leren ze nu beter wat er op dit moment toe doet, dan van lokale ondernemers en organisaties die een duurzame intentie hebben, die inspelen op waar de maatschappij om vraagt? Iedereen heeft zijn eigen thema. Kinderen hebben ook verschillende interesses en kunnen daarom zelf bepalen waar ze aan mee doen.’’

Lees ook:

Groene Doeners Festival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen