Carolina Festival in Dieren viert vijfde editie met succes

01 sep , 12:43 Nieuws
carolina festival dieren 2024 1
DIEREN – Het Carolina Festival vierde op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus zijn vijfde editie in Dieren. Onder stralende weersomstandigheden opende het festival vrijdag om 17.00 uur zijn poorten voor een weekend vol muziek, theater en gezelligheid in het park.
De vrijdag begon met een ontspannen vrijdagmiddagborrel, waar bezoekers konden genieten van diverse lekkernijen aangeboden door foodtrucks. Om 19.00 uur vond de populaire pubquiz plaats, waarbij 29 teams het tegen elkaar opnamen, begeleid door live orkestmuziek. De avond werd muzikaal afgesloten door Band-A-Gogo, die het publiek tot middernacht vermaakte met bekende Top 2000-hits.
Zaterdag stond in het teken van een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Het festivalterrein opende om 13.00 uur, waarna kinderen zich konden uitleven op het kinderveld. Hier werden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals schilderen, pijl en boog schieten, taarten maken en steltlopen. Circus Instabiel en dansgroep Aard verzorgden doorlopend optredens die jong en oud wisten te boeien.
Het festival bood voor het hele gezin een gevarieerd programma met theateroptredens, waaronder de hartverwarmende performance Heartattack en de acrobatische theatershow "De Lampenkap". Muziekliefhebbers konden genieten van Ierse folk, soul, funk, vierstemmige a capella en optredens van getalenteerde singer-songwriters.
Het Carolina Festival, dat zich inmiddels heeft gevestigd als een vaste waarde in de regio, staat bekend om zijn unieke combinatie van muziek, theater en activiteiten voor alle leeftijden. De vijfde editie was wederom een groot succes, waarbij de gezellige sfeer en het diverse programma de bezoekers wisten te verrassen en te vermaken.
Voor meer informatie en een volledig programma kunt u terecht op: carolinafestival.nl.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.