WilSpa Rommelmarkt in Spankeren wederom een groot succes

01 sep , 10:07 Nieuws
wilspa spankeren 2024 1
SPANKEREN - Op de laatste zaterdag van augustus, dit jaar op 31 augustus, vond de jaarlijkse WilSpa-rommelmarkt plaats in Spankeren. Het evenement, dat georganiseerd wordt door de Supportersvereniging Wilhelmina (SVW), heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een vaste traditie die zowel bezoekers als verkopers uit de regio trekt.
De markt werd gehouden op de Dorpsweg en het Kerkplantsoen, met diverse activiteiten in en rondom de kerk en de feesttent. Dankzij het prachtige weer kon de organisatie rekenen op een grote opkomst.
De WilSpa in Spankeren staat bekend om het brede scala aan producten dat op de markt te vinden is. Van curiosa en brocante tot speelgoed, kleding, gereedschap en boeken—er was voor ieder wat wils. Veel inwoners van Spankeren en omstreken maakten van de gelegenheid gebruik om hun zolders en garages op te ruimen en hun overtollige spullen te verkopen. Dit jaar stonden er maar liefst 130 kramen opgesteld, waar bezoekers naar hartenlust konden struinen op zoek naar verborgen schatten.
Naast de verkoopkramen was er ook volop entertainment. Lokale muziekverenigingen, waaronder Wilhelmina zelf, zorgden samen met dweilorkesten en andere artiesten voor een gezellige sfeer in de muziektent. Party Sound Together hield de stemming de hele dag door feestelijk en levendig. Voor de inwendige mens was er een ruime keuze aan eet- en drinkgelegenheden, en ook de onmisbare ijscowagen ontbrak niet.
De markt begon om 10.00 uur en duurde tot 18.00 uur. Maar daarmee was het feest nog lang niet afgelopen. Om 21.00 uur ging het verder in de grote feesttent, waar de live band Satisfexy optrad. Het avondprogramma trok eveneens veel bezoekers en eindigde in de kleine uurtjes, rond 01.00 uur.
De organisatie kijkt tevreden terug op een zeer geslaagde dag. Het grote aantal bezoekers en de gezellige sfeer hebben ervoor gezorgd dat de WilSpa-rommelmarkt wederom een groot succes was.
Voor meer informatie kunt u terecht op: WilSpa en Supportersvereniging Wilhelmina.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.