Concert BigBand Dieren in de Dorpskerk Spankeren

18 okt , 11:13 Nieuws
big band dieren0
Big Band Dieren
SPANKEREN – Op vrijdagavond 25 oktober 2024 treedt BigBand Dieren op in de Dorpskerk van Spankeren. Het concert begint om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Dit muzikale evenement wordt georganiseerd door Stichting Dorpskerk Spankeren en belooft een avond vol swingende muziek.
BigBand Dieren: een diverse muzikale ervaring BigBand Dieren bestaat uit een groep van 12 getalenteerde musici. De band is samengesteld uit saxofonisten, trombonisten, trompettisten, een drummer, percussionist, toetsenist en een bassist. De krachtige stem van zangeres Amber Hes wordt begeleid door de muzikaal leider en dirigent Vincent Bergervoet. Het repertoire van de band is divers, variërend van jazz en blues tot latin en pop, wat zorgt voor een gevarieerd muzikaal programma.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 25 oktober 2024
  • Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  • Locatie: Dorpskerk Spankeren, Kerkweg 2, Spankeren
  • Duur: ongeveer twee uur, inclusief pauze
  • Prijs: € 12,50, inclusief koffie of thee bij aanvang
Kaarten voor het concert kunt u reserveren via [email protected] of kopen bij de ingang van de kerk op de avond zelf.
Kom genieten van een avond vol sfeervolle muziek in de prachtige setting van de Dorpskerk in Spankeren. Of u nu van jazz, blues of pop houdt, BigBand Dieren biedt een muzikale avond die u niet wilt missen!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.